tirsdag 15. november 2011

Påvirket

Jeg blir lett påvirket.Det skal jeg innrømme. Jeg kan plutselig se noe på en blogg, som jeg vil strikke, og som jeg synest ej kjempe fint. Men så innser jeg at jeg egentlig ikke liker det likevell. Derfor har jeg de siste dagen brukt tiden på å skrive lister med ting jeg VIL strikke. Det fungerer bra.
Jeg sitter mye å ser på strikkeoppskrifter. Og da helst babyklær. Jeg har jo ingen baby lenger, mine gutter er blitt store,men jeg har venninner som skal ha baby, så kanskje jeg skal strikke noe til dem. Den ene er en raser på strikking selv, men kan jo kanskje vere gøy å få noe likevell.Det er jo uansett gøy å gi bort noe hjemmelaget.

Så blir jeg sittende å se på hentesett da. Og det er jo så mye fint! Små, søte plagg, til små, søte babyer.

Jeg er velsignet med en mamma som strikker, en bestemor som strikker,og en mormor som strikker. Så før jeg selv begynte å strikke, så fikk jeg nydelige strikkesett levert på døren. Det gjør jeg for så vidt enda, og glad er jeg for det. Men det er noe spesielt med det å strikke hentesettet selv. Og det gjorde jeg til minstemann. Jeg strikket 2, siden jeg ikke ble helt fornøyd med det første.

 Dette strikket jeg først. Men det ble aaaltfor stort! Det kommer nok av jeg strikket så grusomt løst. Men det ble brukt likevell, men ikke før han var 3 mnd.. hehe
Så strikket jeg dette. Dette ble jeg så fornøyd med!  Så det ble brukt som hentesett.

Gleder meg allerede til jeg (kanskje,forhåpentligvis) skal strikke ett hentesett igjen.

Akkurat nå er strikkingen lagt litt på hylla. Jeg hater det! Hendene har streiket litt, og i tillegg er begge guttene syke. Og barn på fanget, og strikkepinner i hendene er desverre ikke en bra kombinasjon.


2 kommentarer:

 1. Veldig gøy og få noke forde ;) Hoho!
  Elskaaa dissa to setta! Nydlig :)
  Fortsatt go bedring <3

  SvarSlett
 2. Da begynne ej på noke, gambla på fargen ;) Hehe..
  Takk vennen <3

  SvarSlett